Andere nuttige links

Vrije tijd, ontspanning, lectuur, …. Een overzicht van leuke, interessante websites hoofdzakelijk gericht op senioren.

  DynamICK is in geen geval aansprakelijk of verantwoordelijk voor de inhoud, de juistheid en de volledigheid van de informatie die vermeld wordt op deze websites. DynamICK is in geen geval aansprakelijk voor eventuele schade die is ontstaan door verkeerde of onvolledige informatie op deze websites. Evenmin geven bovenstaande websites het standpunt weer van DynamICK.

  Woon langer thuis

  De actieve senior woont veel langer zelfstandig thuis dankzij onze AAA-service op maat. Die is persoonlijk, authentiek, mensgericht en bevordert de autonomie.

  Laat je ontzorgen

  Geniet een totale ontzorging op administratief en praktisch vlak, in alle veiligheid en vertrouwen. Jullie behouden de regie. Logisch, toch?

  Bespaar centen

  Abonnementen volgen we consequent op. Bij werken in en om de woning krijgen jullie de eerlijkste prijs. Dat alles bespaart jullie gegarandeerd centen, en veel zelfs.

  Kies voor Quality time

  Pa en Ma hebben de handen helemaal vrij om te doen wat ze willen. Op bezoek gaan bij hen is vanaf nu 100% genieten, met de héle familie.

  DynamICK PA&MA wil er oprecht zijn voor mensen. In de eerste plaats voor actieve, zelfbewuste senioren die nog heel lang zorgeloos thuis willen genieten. Ten tweede voor alle liefhebbende mensen rondom hen. Waarom? Omdat mensen nu eenmaal belangrijk zijn.

  #omdatmensenbelangrijkzijn       #dynamickpama

  Zie je steeds meer op tegen al die administratieve en praktische beslommeringen?
  Maak tijd vrij voor wat écht belangrijk is.

  Peter DICK
  Zaakvoerder - Doener
  Ond.nr. BE0837.915.692

  Persoonlijke  Assistentie
  &
  Mensgericht  Advies

   

  © Copyright 2020 DynamICK - Designed by IlBa Projects - Text by Myriam Beeckman - All Rights Reserved