Links Overheid

De websites van de federale en Vlaamse overheidsinstellingen bieden een brede waaier van informatie rond inkomen (pensioen), sociale zekerheid, gezondheidszorg, … en nog zoveel meer.

Algemeen

  Inkomen (pensioen)

   Sociale Zekerheid

    Zorg & Gezondheid

     Corona - Covid 19

      DynamICK is in geen geval aansprakelijk of verantwoordelijk voor de inhoud, de juistheid en de volledigheid van de informatie die vermeld wordt op deze websites. DynamICK is in geen geval aansprakelijk voor eventuele schade die is ontstaan door verkeerde of onvolledige informatie op deze websites. Evenmin geven bovenstaande websites het standpunt weer van DynamICK.

      Woon langer thuis

      De actieve senior woont veel langer zelfstandig thuis dankzij onze AAA-service op maat. Die is persoonlijk, authentiek, mensgericht en bevordert de autonomie.

      Laat je ontzorgen

      Geniet een totale ontzorging op administratief en praktisch vlak, in alle veiligheid en vertrouwen. Jullie behouden de regie. Logisch, toch?

      Bespaar centen

      Abonnementen volgen we consequent op. Bij werken in en om de woning krijgen jullie de eerlijkste prijs. Dat alles bespaart jullie gegarandeerd centen, en veel zelfs.

      Kies voor Quality time

      Pa en Ma hebben de handen helemaal vrij om te doen wat ze willen. Op bezoek gaan bij hen is vanaf nu 100% genieten, met de héle familie.

      DynamICK PA&MA wil er oprecht zijn voor mensen. In de eerste plaats voor actieve, zelfbewuste senioren die nog heel lang zorgeloos thuis willen genieten. Ten tweede voor alle liefhebbende mensen rondom hen. Waarom? Omdat mensen nu eenmaal belangrijk zijn.

      #omdatmensenbelangrijkzijn       #dynamickpama

      Zie je steeds meer op tegen al die administratieve en praktische beslommeringen?
      Maak tijd vrij voor wat écht belangrijk is.

      Peter DICK
      Zaakvoerder - Doener
      Ond.nr. BE0837.915.692

      Persoonlijke  Assistentie
      &
      Mensgericht  Advies

       

      © Copyright 2020 DynamICK - Designed by IlBa Projects - Text by Myriam Beeckman - All Rights Reserved