Wie zijn we?

image dynamick contact

Bedrijfsgegevens

DynamICK Comm.V.
Peter Dick
BE0837.915.692

Adres

Eekbulk 10
9840 De Pinte

Laat een bericht na...

Vul gerust dit formulier in. Vertel ons wie je bent en hoe we jou kunnen helpen. Of maak meteen een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. Wij beantwoorden al je vragen zo vlug mogelijk. Alvast bedankt!

image dynamick q7 leaderimage website dynamick

DynamICK PA&MA maakt deel uit van

DynamICK

Boost your people & organisation to the next level.

Your business, our care: dat is het fundament van HR-consultant DynamICK. Wij helpen ondernemingen en organisaties strategieën te bepalen en doelstellingen te behalen door medewerkers centraal te stellen. Want tevreden en gelukkige medewerkers genereren tevreden klanten, die op hun beurt leiden tot betere financiële resultaten.

Onze locatie

Algemene voorwaarden - Disclaimer - Privacybeleid

Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing op onze dienstverlening. Deze voorwaarden kunnen op eenvoudig verzoek bekomen worden of via deze link.

Ons privacybeleid kan je hier consulteren.

Disclaimer

Woon langer thuis

De actieve senior woont veel langer zelfstandig thuis dankzij onze AAA-service op maat. Die is persoonlijk, authentiek, mensgericht en bevordert de autonomie.

Laat je ontzorgen

Geniet een totale ontzorging op administratief en praktisch vlak, in alle veiligheid en vertrouwen. Jullie behouden de regie. Logisch, toch?

Bespaar centen

Abonnementen volgen we consequent op. Bij werken in en om de woning krijgen jullie de eerlijkste prijs. Dat alles bespaart jullie gegarandeerd centen, en veel zelfs.

Kies voor Quality time

Pa en Ma hebben de handen helemaal vrij om te doen wat ze willen. Op bezoek gaan bij hen is vanaf nu 100% genieten, met de héle familie.

DynamICK PA&MA wil er oprecht zijn voor mensen. In de eerste plaats voor actieve, zelfbewuste senioren die nog heel lang zorgeloos thuis willen genieten. Ten tweede voor alle liefhebbende mensen rondom hen. Waarom? Omdat mensen nu eenmaal belangrijk zijn.

#omdatmensenbelangrijkzijn       #dynamickpama

Peter DICK
Zaakvoerder - Doener
Ond.nr. BE0837.915.692

Persoonlijke  Assistentie
&
Mensgericht  Advies

 

© Copyright 2020 DynamICK - Designed by IlBa Projects - Text by Myriam Beeckman - All Rights Reserved