Ons verhaal

logo ilba
image ons verhaal

“Ik zag welke noden er waren bij mijn eigen pa en zocht naar een duurzame, ethische en waardevolle oplossing.” – Peter Dick

Peter startte Pa&Ma vanuit zijn eigen ervaring. Hij ondervond persoonlijk hoeveel voeten het in de aarde had om zijn vader op een comfortabele, kwalitatieve en zorgeloze wijze thuis te laten wonen. Telkens hij of zijn zussen bij zijn vader op bezoek gingen, kwamen er vragen over administratie, herstellingen aan de woning of een digitaal toestel dat niet meer werkte. Dat wilde Peter anders. Hij wilde kwali-tijd doorbrengen met zijn vader, tijd om bij te praten en leuke dingen te doen.

Uit gesprekken met vrienden bleek dat zij dit ook ervaarden. Zo groeide langzaam het idee van Pa&Ma als ondersteuning van ouderen en het geven van mentale rust aan hun familie als voornaamste zorgdragers. Als de beslommeringen rond administratie en huis en tuin weg zijn, is er ruimte voor leuke dingen in hun vrije tijd. Ook als je 80+ bent.  

De dienstverlening van Pa&Ma is gebaseerd op de 3 persoonlijke kernwaarden van Peter: persoonlijk, authentiek en mensgericht handelen. Bij Peter mogen mensen vooral zichzelf zijn. Hij is positief en kritisch ingesteld, een wereldverbeteraar met oog voor het menselijke aspect. Omdat mensen belangrijk zijn. Zijn missie is dan ook om elke ouder te geven wat die verdient: een zorgeloze oude dag. 

Wat zeggen anderen

Woon langer thuis

Je woont veel langer zelfstandig thuis dankzij onze AAA-service op maat. Die is persoonlijk, authentiek, mensgericht en bevordert jouw autonomie.

Laat je ontzorgen

Geniet een totale ontzorging op administratief en praktisch vlak, in alle veiligheid en vertrouwen. Jij behoudt de regie. Logisch, toch?

Bespaar centen

Abonnementen volgen we consequent op. Bij werken in en om de woning krijg jij de eerlijkste prijs. Dat alles bespaart jou gegarandeerd centen. En veel zelfs.

Kies voor Quality time

Je hebt de handen helemaal vrij om te doen wat je wilt. Familiebezoek is vanaf nu 100 % genieten.

Iedereen heeft zijn verhaal en ik neem bij elke klant een stukje van dat verhaal mee onder de arm. Dat geeft super veel voldoening.

#omdatmensenbelangrijkzijn

Zie je steeds meer op tegen al die administratieve en praktische beslommeringen?
Maak tijd vrij voor wat écht belangrijk is.

© Copyright 2021 DynamICK - Designed by IlBa Projects - All Rights Reserved