Wie zijn wij

image dynamick pama peter en opa

De man achter DynamICK PA&MA

“Ik zag welke noden er waren bij mijn eigen pa en zocht naar een duurzame, ethische en waardevolle oplossing.” – Peter Dick

#omdatmensenbelangrijkzijn       #dynamickpama

Peter Dick is ervaren zaakvoerder van DynamICK, een HR-consultancy bureau. Maar in de eerste plaats is Peter ook gewoon familieman en ‘zoon van’. Hij ondervond zelf hoeveel voeten het in de aarde heeft om je ouders zo lang mogelijk thuis te laten wonen.

En zo ontstond DynamICK PA&MA, een dienstverlening gebaseerd op de 3 persoonlijke kernwaarden van Peter: persoonlijk, authentiek en mensgericht handelen. Bij Peter mogen mensen vooral zichzelf zijn. Hij is positief en kritisch ingesteld, een wereldverbeteraar met oog voor het menselijke aspect.

DynamICK PA&MA is een eerbetoon aan de ouders van Peter. Want hun opvoeding en DNA hebben hem gemaakt tot de man en ondernemer die hij vandaag is. Zijn missie is dan ook om elke ouder te geven wat die verdient: een zorgeloze oude dag
Wat zeggen anderen

image dynamick q7 leaderimage website dynamick

DynamICK PA&MA maakt deel uit van

DynamICK

Boost your people & organisation to the next level.

Your business, our care: dat is het fundament van HR-consultant DynamICK. Wij helpen ondernemingen en organisaties strategieën te bepalen en doelstellingen te behalen door medewerkers centraal te stellen. Want tevreden en gelukkige medewerkers genereren tevreden klanten, die op hun beurt leiden tot betere financiële resultaten.

Woon langer thuis

De actieve senior woont veel langer zelfstandig thuis dankzij onze AAA-service op maat. Die is persoonlijk, authentiek, mensgericht en bevordert de autonomie.

Laat je ontzorgen

Geniet een totale ontzorging op administratief en praktisch vlak, in alle veiligheid en vertrouwen. Jullie behouden de regie. Logisch, toch?

Bespaar centen

Abonnementen volgen we consequent op. Bij werken in en om de woning krijgen jullie de eerlijkste prijs. Dat alles bespaart jullie gegarandeerd centen, en veel zelfs.

Kies voor Quality time

Pa en Ma hebben de handen helemaal vrij om te doen wat ze willen. Op bezoek gaan bij hen is vanaf nu 100% genieten, met de héle familie.

DynamICK PA&MA wil er oprecht zijn voor mensen. In de eerste plaats voor actieve, zelfbewuste senioren die nog heel lang zorgeloos thuis willen genieten. Ten tweede voor alle liefhebbende mensen rondom hen. Waarom? Omdat mensen nu eenmaal belangrijk zijn.

#omdatmensenbelangrijkzijn       #dynamickpama

Zie je steeds meer op tegen al die administratieve en praktische beslommeringen?
Maak tijd vrij voor wat écht belangrijk is.

Peter DICK
Zaakvoerder - Doener
Ond.nr. BE0837.915.692

Persoonlijke  Assistentie
&
Mensgericht  Advies

 

© Copyright 2020 DynamICK - Designed by IlBa Projects - Text by Myriam Beeckman - All Rights Reserved