Waar staan we voor

logo ilba
image waar staan we voor

Missie

Onze missie is mensen vol vertrouwen en goed omringd ruimte geven voor een kwaliteitsvol leven in hun vertrouwde omgeving

Visie

We benaderen onze klanten vanuit hun kunnen en eigen wensen voor de toekomst en niet als ‘vragende ouderen’ of als ‘zorgbehoevende’. Hun eigenwaarde is ons uitgangspunt. We adviseren en assisteren hen in hun administratieve beslommeringen en fungeren als onafhankelijk aanspreekpunt voor herstellingen en onderhoud aan woning en tuin. We helpen hen de weg te vinden in de digitale wereld en optimaliseren lopende contracten. Door deze ondersteuning geven we bovendien mentale rust aan hun voornaamste mantelzorgers, de (klein)kinderen.

Een waardevolle aanpak

De aanpak van DynamICK PA&MA is waardevol en vol waarden. De absolute basis van elke samenwerking is RESPECT en VERTROUWEN.

Wij baseren ons op vier KERNWAARDEN:
- Persoonlijke focus en begeleiding
- Authentieke vertrouwensrelatie
- Mensgericht ondersteunen
- Autonomie bevorderen

Daarnaast zijn wij DOENERS die geloven in:
- Duurzaam samenwerken
- Onafhankelijk advies geven
- Ethisch verantwoord handelen

Woon langer thuis

Je woont veel langer zelfstandig thuis dankzij onze AAA-service op maat. Die is persoonlijk, authentiek, mensgericht en bevordert jouw autonomie.

Laat je ontzorgen

Geniet een totale ontzorging op administratief en praktisch vlak, in alle veiligheid en vertrouwen. Jij behoudt de regie. Logisch, toch?

Bespaar centen

Abonnementen volgen we consequent op. Bij werken in en om de woning krijg jij de eerlijkste prijs. Dat alles bespaart jou gegarandeerd centen. En veel zelfs.

Kies voor Quality time

Je hebt de handen helemaal vrij om te doen wat je wilt. Familiebezoek is vanaf nu 100 % genieten.

Ik droom van een samenleving waarin iedereen gewoon zijn sterke zelf kan zijn in zijn eigen thuis en zich geen zorgen hoeft te maken over praktische regelingen of kosten. Als ik tevreden klanten én hun naasten tegenkom, dan ben ik gelukkig.

#omdatmensenbelangrijkzijn

Zie je steeds meer op tegen al die administratieve en praktische beslommeringen?
Maak tijd vrij voor wat écht belangrijk is.

© Copyright 2021 DynamICK - Designed by IlBa Projects - All Rights Reserved