Informatieplatform

image opa

#omdatmensenbelangrijkzijn       #dynamickpama

DynamICK PA&MA wil constructief en verbindend samenwerken met alle organisaties, bedrijven en overheidsinstellingen die zich richten op ouderenzorg of die informatie verstrekken gericht op senioren.

Daarom stellen we dit informatieplatform ter beschikking. Hierop vinden jullie tal van links naar relevante websites.
image business

Overheid

De websites van de federale en Vlaamse overheidsinstellingen bieden een brede waaier van informatie rond inkomen (pensioen), sociale zekerheid, gezondheidszorg, … en nog zoveel meer.

image healthcare

Gezondheid

Gezondheid is het belangrijkste aspect om langer zelfstandig thuis te wonen. Informatie over Zorgplanning, Dementie, Kanker, … wordt hier per domein gebundeld.

image home

Thuiszorg & aanverwante diensten

Langer thuis wonen vereist soms bijkomende ondersteuning. Alle informatie over de verschillende vormen van aanvullende thuisdienstverlening vinden jullie hier.

image wonen

Wonen

Welke woonvormen zijn mogelijk? Wat kan ik doen om mijn woning aan te passen? Heb ik dan recht op een premie? Je vindt alle informatie op deze pagina.

image senioren

Ouderenorganisaties

Een handig overzicht van de voornaamste organisaties en verenigingen die zich uitsluitend richten naar senioren.

image relaxing

Andere nuttige links

Vrije tijd, ontspanning, lectuur, ….
Een overzicht van leuke, interessante websites hoofdzakelijk gericht op senioren.

DynamICK is in geen geval aansprakelijk of verantwoordelijk voor de inhoud, de juistheid en de volledigheid van de informatie die vermeld wordt op deze websites. DynamICK is in geen geval aansprakelijk voor eventuele schade die is ontstaan door verkeerde of onvolledige informatie op deze websites. Evenmin geven bovenstaande websites het standpunt weer van DynamICK.

Woon langer thuis

De actieve senior woont veel langer zelfstandig thuis dankzij onze AAA-service op maat. Die is persoonlijk, authentiek, mensgericht en bevordert de autonomie.

Laat je ontzorgen

Geniet een totale ontzorging op administratief en praktisch vlak, in alle veiligheid en vertrouwen. Jullie behouden de regie. Logisch, toch?

Bespaar centen

Abonnementen volgen we consequent op. Bij werken in en om de woning krijgen jullie de eerlijkste prijs. Dat alles bespaart jullie gegarandeerd centen, en veel zelfs.

Kies voor Quality time

Pa en Ma hebben de handen helemaal vrij om te doen wat ze willen. Op bezoek gaan bij hen is vanaf nu 100% genieten, met de héle familie.

DynamICK PA&MA wil er oprecht zijn voor mensen. In de eerste plaats voor actieve, zelfbewuste senioren die nog heel lang zorgeloos thuis willen genieten. Ten tweede voor alle liefhebbende mensen rondom hen. Waarom? Omdat mensen nu eenmaal belangrijk zijn.

#omdatmensenbelangrijkzijn       #dynamickpama

Zie je steeds meer op tegen al die administratieve en praktische beslommeringen?
Maak tijd vrij voor wat écht belangrijk is.

Peter DICK
Zaakvoerder - Doener
Ond.nr. BE0837.915.692

Persoonlijke  Assistentie
&
Mensgericht  Advies

 

© Copyright 2020 DynamICK - Designed by IlBa Projects - Text by Myriam Beeckman - All Rights Reserved