Informatieplatform

logo ilba
image wegwijzers

Pa&Ma wil constructief en verbindend samenwerken met alle organisaties, bedrijven en overheidsinstellingen die zich richten op ouderenzorg of die informatie verstrekken gericht op senioren.

Daarom stellen we dit informatieplatform ter beschikking. Hierop vinden jullie tal van links naar relevante websites.
image business

Overheid

De websites van de federale en Vlaamse overheidsinstellingen bieden een brede waaier van informatie rond inkomen (pensioen), sociale zekerheid, gezondheidszorg, … en nog zoveel meer.

image healthcare

Gezondheid

Gezondheid is het belangrijkste aspect om langer zelfstandig thuis te wonen. Informatie over Zorgplanning, Dementie, Kanker, … wordt hier per domein gebundeld.

image home

Thuiszorg & aanverwante diensten

Langer thuis wonen vereist soms bijkomende ondersteuning. Alle informatie over de verschillende vormen van aanvullende thuisdienstverlening vinden jullie hier.

image wonen

Wonen

Welke woonvormen zijn mogelijk? Wat kan ik doen om mijn woning aan te passen? Heb ik dan recht op een premie? Je vindt alle informatie op deze pagina.

image senioren

Ouderenorganisaties

Een handig overzicht van de voornaamste organisaties en verenigingen die zich uitsluitend richten naar senioren.

image relaxing

Andere nuttige links

Vrije tijd, ontspanning, lectuur, ….
Een overzicht van leuke, interessante websites hoofdzakelijk gericht op senioren.

Pa&Ma is in geen geval aansprakelijk of verantwoordelijk voor de inhoud, de juistheid en de volledigheid van de informatie die vermeld wordt op deze websites. Pa&Ma is in geen geval aansprakelijk voor eventuele schade die is ontstaan door verkeerde of onvolledige informatie op deze websites. Evenmin geven bovenstaande websites het standpunt weer van Pa&Ma.

Woon langer thuis

Je woont veel langer zelfstandig thuis dankzij onze AAA-service op maat. Die is persoonlijk, authentiek, mensgericht en bevordert jouw autonomie.

Laat je ontzorgen

Geniet een totale ontzorging op administratief en praktisch vlak, in alle veiligheid en vertrouwen. Jij behoudt de regie. Logisch, toch?

Bespaar centen

Abonnementen volgen we consequent op. Bij werken in en om de woning krijg jij de eerlijkste prijs. Dat alles bespaart jou gegarandeerd centen. En veel zelfs.

Kies voor Quality time

Je hebt de handen helemaal vrij om te doen wat je wilt. Familiebezoek is vanaf nu 100 % genieten.

Pa&Ma wil er oprecht zijn voor mensen. In de eerste plaats voor actieve, zelfbewuste senioren die nog heel lang zorgeloos thuis willen genieten. Ten tweede voor alle liefhebbende mensen rondom hen. Waarom? Omdat mensen nu eenmaal belangrijk zijn.

#omdatmensenbelangrijkzijn

Zie je steeds meer op tegen al die administratieve en praktische beslommeringen?
Maak tijd vrij voor wat écht belangrijk is.

© Copyright 2021 DynamICK - Designed by IlBa Projects - All Rights Reserved