Wat onze klanten zeggen

logo ilba

Hilda had nood aan hulp bij een herstelling aan haar woning.

Reeds een 2-tal jaar zocht ik een oplossing voor het herstellen van mijn terras, want de oorspronkelijke aannemer hield zich niet aan zijn beloftes. Graag wilde ik ook nieuwe faience plaatsen in het toilet. Ik zag een advertentie van PA&MA en contacteerde hen.
Peter kwam persoonlijk langs om het probleem te bekijken en kort nadien kreeg ik een voorstel van oplossing toegestuurd samen met enkele offertes van lokale aannemers. Ik kon zelf een keuze maken en Pa&Ma contacteerde de aannemer van mijn voorkeur. Er werd in samenspraak een datum afgesproken en de herstelling werd correct en volgens afspraak vóór de winter uitgevoerd.
Peter volgde de uitvoering daarbij zelf op. Kortom een mooie persoonlijke dienstverlening op mijn maat die ik enkel kan aanbevelen. En bovendien helemaal niet duur.

Dat ook (klein)kinderen voordelen zien in de aanpak van Peter vertelt Carine, een vrouw uit het Gentse die de taak als mantelzorger op zich nam.

3 jaar geleden heb ik mijn ouders, 2 kranige tachtigers, met heel veel moeite kunnen overtuigen om hun administratie en financieel beheer uit handen te geven. Met het idee dat ze alles mooi op orde zouden hebben, vertrok ik met 2 dozen mappen en koekendozen gevuld met documenten. Na het doorlopen van die dozen en hun rekeningen – vele avonduren met de handen in de haren – had ik eindelijk een lijst van to do’s om u tegen te zeggen met het uiteindelijk doel om alles op orde te hebben en hun kosten te rationaliseren. Een greep uit mijn lijst: verzekeringsportefeuille volledig herzien (dubbel verzekerd, te duur of totaal zinloos), ziekenfonds contacteren voor premies waar ze eventueel recht op hadden, rekeningen uitkuisen om naar 1 rekening te gaan met 2 bankkaarten, geen visakaarten meer omdat deze al jaren niet meer gebruikt werden, van 16 domiciliëringen naar 4 gaan en zoek geraakte documenten zoals huwelijkscontracten, akte huis, facturen om garanties te kunnen claimen, terug te verkrijgen.

Nadat ik gezien heb dat ook mijn lieve, ordentelijke en verstandige ouders een kleine puinhoop van hun administratie hebben weten maken en veel onnodige kosten maakten, heb ik mij voorgenomen om dit beheer op tijd uit handen te geven. Gezien dit toch wel tijdrovend en frustrerend werk is, weet ik niet of ik mijn kinderen dit wil aandoen. Hiervoor een expert als Pa&Ma kunnen aanspreken die de nodige ervaring heeft, die de gewoonte heeft om verzekeringsportefeuilles en bankrekeningen te analyseren en die zijn weg kent binnen de overheidsadministratie, vind ik zeker opportuun. Als ik kijk naar de uiteindelijke kostenrationalisering bij mijn ouders, ben ik overtuigd dat de kost verbonden aan de uitbesteding aan Pa&Ma zich ruimschoots terugbetaalt

Deelnemers aan de marktbevraging die Pa&Ma door LiCalab liet uitvoeren, zien ook enkel voordelen in de diensten van Pa&Ma.

Als alleenstaande is het moeilijk om juiste prijsaanvragen te doen. Vooral als vrouw heb ik het gevoel dat men je niet serieus neemt en de prijsoffertes niet correct zijn.

Hulp voor het vinden van betrouwbare ondernemingen is zeer goed, want ik merk in mijn omgeving dat ouderen soms malafide ondernemingen aan de deur krijgen.

Woon langer thuis

Je woont veel langer zelfstandig thuis dankzij onze AAA-service op maat. Die is persoonlijk, authentiek, mensgericht en bevordert jouw autonomie.

Laat je ontzorgen

Geniet een totale ontzorging op administratief en praktisch vlak, in alle veiligheid en vertrouwen. Jij behoudt de regie. Logisch, toch?

Bespaar centen

Abonnementen volgen we consequent op. Bij werken in en om de woning krijg jij de eerlijkste prijs. Dat alles bespaart jou gegarandeerd centen. En veel zelfs.

Kies voor Quality time

Je hebt de handen helemaal vrij om te doen wat je wilt. Familiebezoek is vanaf nu 100 % genieten.

Pa&Ma wil er oprecht zijn voor mensen. In de eerste plaats voor actieve, zelfbewuste senioren die nog heel lang zorgeloos thuis willen genieten. Ten tweede voor alle liefhebbende mensen rondom hen. Waarom? Omdat mensen nu eenmaal belangrijk zijn.

#omdatmensenbelangrijkzijn

Zie je steeds meer op tegen al die administratieve en praktische beslommeringen?
Maak tijd vrij voor wat écht belangrijk is.

© Copyright 2021 DynamICK - Designed by IlBa Projects - All Rights Reserved