Thuiszorg & aanverwante

logo ilba

Langer thuis wonen vereist soms bijkomende ondersteuning. Alle informatie over de verschillende vormen van aanvullende thuisdienstverlening vinden jullie hier.

Thuisverpleging

  Thuiszorg

   Mantelzorg

    Aanverwante diensten

     Pa&Ma is in geen geval aansprakelijk of verantwoordelijk voor de inhoud, de juistheid en de volledigheid van de informatie die vermeld wordt op deze websites. Pa&Ma is in geen geval aansprakelijk voor eventuele schade die is ontstaan door verkeerde of onvolledige informatie op deze websites. Evenmin geven bovenstaande websites het standpunt weer van Pa&Ma.

     Woon langer thuis

     Je woont veel langer zelfstandig thuis dankzij onze AAA-service op maat. Die is persoonlijk, authentiek, mensgericht en bevordert jouw autonomie.

     Laat je ontzorgen

     Geniet een totale ontzorging op administratief en praktisch vlak, in alle veiligheid en vertrouwen. Jij behoudt de regie. Logisch, toch?

     Bespaar centen

     Abonnementen volgen we consequent op. Bij werken in en om de woning krijg jij de eerlijkste prijs. Dat alles bespaart jou gegarandeerd centen. En veel zelfs.

     Kies voor Quality time

     Je hebt de handen helemaal vrij om te doen wat je wilt. Familiebezoek is vanaf nu 100 % genieten.

     Pa&Ma wil er oprecht zijn voor mensen. In de eerste plaats voor actieve, zelfbewuste senioren die nog heel lang zorgeloos thuis willen genieten. Ten tweede voor alle liefhebbende mensen rondom hen. Waarom? Omdat mensen nu eenmaal belangrijk zijn.

     #omdatmensenbelangrijkzijn

     Zie je steeds meer op tegen al die administratieve en praktische beslommeringen?
     Maak tijd vrij voor wat écht belangrijk is.

     © Copyright 2021 DynamICK - Designed by IlBa Projects - All Rights Reserved